“Gegrilde Woestijn Garnaaltjes”

 

Dit recept komt uit Frankrijk.

Het Zijn Gerilde Sprinkhaantjes,

Op de Manier van Johannes de Doper.

 

Sprinkhaantjes. Je kan ze Vers krijgen bij een Dieren Zaak.

Kijk dan wel of ze niet te lang hebben gestaan.

In het Wildt kan je ze beter niet vangen.

Vanwege al het Gif van de Landbouw en Veeteelt.

Als je in een weide bent,

Waar het compleet is uitgesloten…?

Neem dan liever de Roze,

de Grijze of Gelen.

Zout Peper en Citroen.

Rode Peper

Heb je er ook bij nodig.

 

Bereiding:

 

Gril de Sprinkhaantje.

Met Zout.

Verwijder met een draaien de beweging de Kop.

Daarmee verwijder je ook meteen het darm Kanaal.

Strooi er peper en zout er bij.

En de Rode Peper.

Server het met Citroen schijfjes op het Bord.

En de woestijn Garnaaltjes,

Zijn Klaar…