“Gegrilde Woestijn Garnaaltjes”

 

Dit recept komt uit Frankrijk.

Het Zijn Gegrilde Springhaantjes,

Op de Manier van Johannes de Doper.

 

Springhaantjes. Je kan ze Vers krijgen bij een Dieren Zaak.

Kijk dan wel of ze niet te lang hebben gestaan.

In het Wilt kan je ze beter niet vangen.

Vanwege al het Gif van de Landbouw en Veeteelt.

Als je in een weide bent,

Waar het compleet is uitgesloten…?

Neem dan liever de Roze,

de Grijze of Gele.

Zout, Peper en Citroen.

Rode Peper

Heb je er ook bij nodig.

 

Bereiding:

 

Gril de Sprinkhaantjes.

Met Zout.

Verwijder met een draaiende beweging de Kop.

Daarmee verwijder je ook meteen het darm Kanaal.

Strooi er peper en zout er bij.

En de Rode Peper.

Serveer het met Citoenschijfjes op het Bord.

En de woestijn Garnaaltjes,

Zijn Klaar…