Art-Koken-met Panne
Art-Koken-met Panne
  • Home
  • Welkom...
  • Voorwoord van Chef-koks
  • Boodschappen en Visie en Zo
  • Kookboek "Amsterdam aan Tafel".
  • Contact.
  • VOOR Bij De BORREL.
  • Borrel nootjes.
  • Chips.
  • Gefituurde Baka Bana Balletjes
  • Aprese Friet
  • Japanse gefrituurde garnalen kopen
  • Jalapeno Peper met Honig en Kaas. Uit de oven.
  • Gebakken Runder Nieren met Spek.
  • Boerenkool-Kroketten
  • SAUSEN RECEPTEN.
  • Sambal
  • Aioli saus.
  • Frisse sla saus
  • Tzaziki Saus. Frisse Griekse Knoflook Saus.
  • Indonesische Pinda Saus
  • SOEP RECEPTEN
  • Mitori. (Bananen Soep)
  • Vegetarische Pinda Soep.
  • Javaanse Pinda Soep
  • Kreeften Room Soep
  • RECEPTEN SCHAAL DIEREN.
  • Gumbo Gevulde Crab
  • Krab Pastei Spiesjes
  • Octopus uit de Wok
  • Knoflook Garnalen
  • Kam Schelpen.
  • Wijngaard Slakken.
  • Woestijn Garnalen.
  • Gebakken Woestijnwormen
  • RECEPTEN VIS GERECHTEN.
  • Karper uit de Oven
  • Gerookte Karper
  • Snoekbaars gestoomd met Thee
  • Gezouten Schar vis uit de oven.
  • Kabeljauw spek spiesjes.
  • Gerookte Poon.
  • Frise Tonijn Warp
  • Ierse-Zalm
  • Roggenvleugel met Olijfen
  • Zonnevis uit de Oven.
  • Gerookte Pieterman Vis
  • Vis-Masala.
  • Thaise vis rolletjes met Aprese.
  • VLEES RECEPTEN.
  • Herten vlees uit de tajine.
  • Eend uit de tajine.
  • Sudder vlees uit de tajine.
  • Drie soorten Varkens vlees op ze Hindoestaans
  • Limburgs Zuurvlees.
  • Indonesische Stoofvlees uit de Wok.
  • Eigengemaakten Runder Rollade
  • Kip Toscane
  • Kip-Masala
  • Kip Pastei Spiesjes.
  • Kip Kebab.
  • Konijn op zijn Vlaams
  • Kikkerbillen op zijn Thais
  • Parelhoen
  • VEGETARISCHE en GROENTEN.
  • Vega-Pasta-Oven-Schotel
  • Avocado met ei uit de oven.
  • Vega Burger.
  • Verse Vlaamse Friet
  • Bloemkool uit de Oven
  • Gebakken Kommer
  • Courgette uit de oven.
  • Kruidige aardappelen uit de oven.
  • Ijsjes enzo
  • Peper sambal ijs.
  • Brandnetel ijs
  • WILDPLUKKEN met Koken met Panne.
  • Brandnetel-Kroketten
  • Brandnetel loempia's.
  • Brandnetel
  • Gebakken eitjes met paardenbloem bladeren.
  • Gebakken spiegel eitjes met penning kruid.
  • Boerenwormkruid pannenkoeken.
  • Europese berenklauw uit de wok.
  • Paardenbloem soep.
  • Gepaneerde margriet bloemen.
  • Daslook pesto.
  • Chinezen Omelet met Teunisbloemen en Daslook.
  • "Koken met Panne"

Paardenbloem soep.

 

Paardenbloemen.

Paardenbloem bladeren. 

Gesneden vlees.

Eitjes. 

2 grote uien. 

Teentje knoflook. 

Blikje bier.

Paprika poeder. 

Ginger poeder. 

Nootmuskaat. 

Kerriepoeder. 

Laurier. 

Ketjap. 

Olijfolie. 

Peper&Zout.

 

Bereidingen: 

 

We snijden de uien en de Knoflook fijn. Doen Olijfolie in de pan. De uien en de Knoflook. En de kruiden. Beetje Ketjap er bij en fruiten dit licht aan. Dan het gesneden vlees er bij. Even opbakken. Dan doen we er water bij. Snijden de Paardenbloem bloemen dat alleen hele gele bloemstukken er overblijven. Doen dit in de pan er bij. Dan de paardenbloem bladeren grove gesneden er ook bij. Als laast een Blikje bier gieten in de pan. Even aan de kook laten gaan. En het is klaar. 

We koken eitjes hard, pellen die. En legen die in de soepkom. En schenken de paardenbloem soep er overheen. 

Je kan ook in plaats van vlees een groenten boelion en paddenstoelen nemen. 

Eetsmakenlijk 

Powered by JouwWeb