Art-Koken-met Panne
Art-Koken-met Panne
  • Home
  • Welkom...
  • Voorwoord van Chef-koks
  • Boodschappen en Visie en Zo
  • Kookboek "Amsterdam aan Tafel".
  • Contact.
  • VOOR Bij De BORREL.
  • Borrel nootjes.
  • Chips.
  • Gefituurde Baka Bana Balletjes
  • Aprese Friet
  • Japanse gefrituurde garnalen kopen
  • Jalapeno Peper met Honig en Kaas. Uit de oven.
  • Gebakken Runder Nieren met Spek.
  • Boerenkool-Kroketten
  • SAUSEN RECEPTEN.
  • Sambal
  • Aioli saus.
  • Frisse sla saus
  • Tzaziki Saus. Frisse Griekse Knoflook Saus.
  • Indonesische Pinda Saus
  • SOEP RECEPTEN
  • Mitori. (Bananen Soep)
  • Vegetarische Pinda Soep.
  • Javaanse Pinda Soep
  • Kreeften Room Soep
  • RECEPTEN SCHAAL DIEREN.
  • Gumbo Gevulde Crab
  • Krab Pastei Spiesjes
  • Octopus uit de Wok
  • Knoflook Garnalen
  • Kam Schelpen.
  • Wijngaard Slakken.
  • Woestijn Garnalen.
  • Gebakken Woestijnwormen
  • RECEPTEN VIS GERECHTEN.
  • Karper uit de Oven
  • Gerookte Karper
  • Snoekbaars gestoomd met Thee
  • Gezouten Schar vis uit de oven.
  • Kabeljauw spek spiesjes.
  • Gerookte Poon.
  • Frise Tonijn Warp
  • Ierse-Zalm
  • Roggenvleugel met Olijfen
  • Zonnevis uit de Oven.
  • Gerookte Pieterman Vis
  • Vis-Masala.
  • Thaise vis rolletjes met Aprese.
  • VLEES RECEPTEN.
  • Herten vlees uit de tajine.
  • Eend uit de tajine.
  • Sudder vlees uit de tajine.
  • Drie soorten Varkens vlees op ze Hindoestaans
  • Limburgs Zuurvlees.
  • Indonesische Stoofvlees uit de Wok.
  • Eigengemaakten Runder Rollade
  • Kip Toscane
  • Kip-Masala
  • Kip Pastei Spiesjes.
  • Kip Kebab.
  • Konijn op zijn Vlaams
  • Kikkerbillen op zijn Thais
  • Parelhoen
  • VEGETARISCHE en GROENTEN.
  • Vega-Pasta-Oven-Schotel
  • Avocado met ei uit de oven.
  • Vega Burger.
  • Verse Vlaamse Friet
  • Bloemkool uit de Oven
  • Gebakken Kommer
  • Courgette uit de oven.
  • Kruidige aardappelen uit de oven.
  • Ijsjes enzo
  • Peper sambal ijs.
  • Brandnetel ijs
  • WILDPLUKKEN met Koken met Panne.
  • Brandnetel-Kroketten
  • Brandnetel loempia's.
  • Brandnetel
  • Gebakken eitjes met paardenbloem bladeren.
  • Gebakken spiegel eitjes met penning kruid.
  • Boerenwormkruid pannenkoeken.
  • Europese berenklauw uit de wok.
  • Paardenbloem soep.
  • Gepaneerde margriet bloemen.
  • Daslook pesto.
  • Chinezen Omelet met Teunisbloemen en Daslook.
  • "Koken met Panne"

Wildplukken is een eeuwenoude kennis op eten. Er zijn veel planten in het wild die eetbaar zijn. Tegenwoordig is het een culinaire hobby. Maar zeer lekker en verrassend. 

Ik zou wel het advies geven je in de Wildplukken materie te verdiepen. Er zijn ook veel giftige planten. Die op eerbare planten zeer veel op elkaar lijken.

Zelf pluk ik uit de natuur, wat zoveel voor komt. Dat het niet valt uit te roeien. De recepten zijn dan ook van wilde planten soorten. Die zeer algemeen voorkomt in de Nederlandse natuur. 

Tegenwoordig zijn er veel boeken er over. En cursussen. Ook online. De online cursus van Wilderpad raadt ik aan.

Dit zijn recepten zijn makkelijk en zeer toegankelijk. 

Erik-jan-kruyssen 

Powered by JouwWeb