“Indonesisch Stoofvlees uit de Wok”

 

Dit recept komt uit Indonesië.

Waar het een Feest Maaltijd,

Bij bijzondere gelegenheden is.

 

Runder stoofvlees lappen.

Kokosmelk.

Kokospasta.

Sojasaus.

Uien.

Sjalotjes.

Knoflook.

Sambal.

Peterselie.

Ginger Poeder.

Kerrie.

Nootmuskaat.

Laurier Blad.

Citroen Sap.

Peper&Zout, Olie.

 

Bereiding:

 

We pakken een Gietijzeren Wok.

(Braadpan kan ook)

We doen er olie in.

Sneden de Uien en sjalotjes en de Knoflook.

In grove stukken en doen die in de Pan.

De stooflappen er bij.

De Ginger Kerrie Nootmuskaat peper Zout,

En de Sambal er bij,

De Laurier Bladeren er ook bij.

Dan de Kokos melk er bij.

En de Citroen Sap.

De Soja saus en Water er bij.

En de Kokos Pasta in Blokjes er bij.

Dit laten we Sudderen op het Vuur.

Minimaal 2 a 3 uur.

Liefst minimaal 6 uur.

Water er bij als het dreigt uit te drogen

 

Serveer de Indonesië Stoofvlees, met Rijst.

 Of, Aardappelen.

Met Groenten..

 

Eet Smakelijk…Zeker een Succes!!!