“Konijn in Bier”

 

. (2 Grote Poten)

3 flesjes Oud bruin Bier.

Knoflook,Ui.

Kerrie,Nootmuskaat

Laurier blad, Thijm.

Ketjab.

Peper Zout.

Roomboter.

 

Bereiding:

 

We behandelen het als suddervlees.

Dus het Klaar maken duurt vrij lang.

 

De Konijnen Bouten laat te we.

Op Kamer tempratuur komen.

We Strooien rijk Peper en Zout er over.

En wrijven het er in.

En laat het ongeveer 30 mintuten met rust.

En laat we ze in de Koekenpan even aanbraden.

In Roomboter.

 

We snijden de Ui en de Knoflook in grove stukken.

Doen Roomboter in de Braadpan.

De Ui en Knoflook Kerrie Nootmuskaat,

Laurier en Thijm doen we er bij.

Dan de Konijnen Bouten.

Ketjab er overheen.

En een Paar keer om en om draaien.

Dan Blussen we met 1 Flesje Oud Bruin Bier.

En laten het sudderen.

Blussen dan met Heet Water.

Dan weer 1 Flesje Oude bruin Bier.

Weer Heet Water.

En dan op het laast het Laaste Flesje Oud Bruin Bier.

Als dit Blus Proces klaar is tijdens het sudderen.

Is het Klaar om te Severen…