Art-Koken-met Panne
Art-Koken-met Panne
  • Home
  • Welkom...
  • Contact.
  • Kookboek "Amsterdam aan Tafel".
  • Wijngaard Slakken.
  • Ierse-Zalm
  • Gumbo Gevulde Crab
  • Verse Vlaamse Friet
  • Limburgs Zuurvlees.
  • Mitori. (Bananen Soep)
  • Aprese Friet
  • Knoflook Garnalen
  • Karper uit de Oven
  • Kikkerbillen op zijn Thais
  • Octopus uit de Wok
  • Konijn op zijn Vlaams
  • Roggenvleugel met Olijfen
  • Woestijn Garnalen.
  • Gebakken Woestijnwormen
  • Kreeften Room Soep
  • Sambal
  • Indonesische Pinda Saus
  • Parelhoen
  • Javaanse Pinda Soep
  • Frise Tonijn Warp
  • Gebakken Runder Nieren met Spek.
  • Gerookte Pieterman Vis
  • Kip Toscane
  • Gebakken Kommer
  • Zonnevis uit de Oven.
  • Tzaziki Saus. Frisse Griekse Knoflook Saus.
  • Indonesische Stoofvlees uit de Wok.
  • Eigengemaakten Runder Rollade
  • Brandnetel
  • Bloemkool uit de Oven
  • Vega-Pasta-Oven-Schotel
  • Gerookte Karper
  • Gefituurde Baka Bana Balletjes
  • Kip-Masala
  • Boerenkool-Kroketten
  • "Koken met Panne"

“Land Slakken”

 

Dit is het basis recept.

Voor verse Land Slakken.

Verse Wijngaard Slakken.

Zijn bij een Slakkenkweker,

Aan te komen.

 

(ik raad het niet aan)

Om Slakken uit de natuur te gaan zoeken.

Gezien je niet weet wat ze aan gegeten hebben.

Gif van en op Planten hebben in genomen)        

 

Verse Slakken.

Azijn.

Citroen.

Peper en Zout

En verse Tuinkruiden.

 

Bereiding:

 

We laten een Pan vol met water koken.

En doen de Slakken er even in.

Gieten het af in een vergiet.

Leggen ze nu in een Bak met Azijn.

En halen de Slijm er van af tijdens het spoelen.

Dit kan een paar keer overnieuw moeten gebeuren.

Tot dat alle Slijm er van af is.

 

We leggen de Slakken in een Pan.

Met Peper Zout,

 gesneden Citroenschijfjes.

Water.

En de verse Tuinkruiden.

 

En laten het even goed doorkoken.

Afgieten en laten afkoelen.

En het is klaar…

 

 

Powered by JouwWeb