“Octopus uit de Wok”

 

Hele grote Octopus.

(Of meerdere Kleineren Octopussen)

Knoflook.

Uitje.

Vers Pepertje.

Verse Sinasappel Sap.

Sojasaus.

Kerrie, Nootmuskaat.

Mazalla.

Peper en zout.

Olijfolie.

 

Breiding:

 

We maken de Octopus schoon.

En verwijderen de Bek.

We doen olie in de Wok.

Snijden de Peper Knoflook en de Uitjes.

Peper en Zout er bij.

En de Mazalla Kerrie Nootmuskaat.

De hele Octopus legen we in de Wok.

Doen er Sojasaus er bij.

Garen hem om en om.

Dan doen we de Sinasappel Sap.

Erbij in de Wok

Laat het even Koken.

Als de Octopus,

mooi Rood is.

Is het klaar..

Om te Sereveren…