“Octopus uit de Wok”

 

Hele grote Octopus.

(Of meerdere Kleinere Octopussen)

Knoflook.

Uitje.

Vers Pepertje.

Verse Sinaasappel Sap.

Sojasaus.

Kerrie, Nootmuskaat.

Masala.

Peper en zout.

Olijfolie.

 

Bereiding:

 

We maken de Octopus schoon.

En verwijderen de Bek.

We doen olie in de Wok.

Snijden de Peper, Knoflook en de Uitjes.

Peper en Zout er bij.

En de Masala, Kerrie en Nootmuskaat.

De hele Octopus leggen we in de Wok.

Doen er Sojasaus er bij.

Garen hem om en om.

Dan doen we de Sinaasappel Sap.

Erbij in de Wok

Laat het even Koken.

Als de Octopus,

mooi Rood is.

Is het klaar..

Om te Serveren…