“Roggevleugel met Olijven”

 

 

Rog neemt alle smaken…

Die je er bij doet, zeer gemakkelijk in zich op.

Per persoon 1 Roggevleugel

 

Roggevleugels.

Olijven.

1 Teentje Knoflook.

Uitje.

Thijm.

Kerrie.

Nootmuskaat

Peper,  Zout en Olijfolie.

 

We pakken de Roggevleugels.

Aan 1 kant Bestrooien we die .

Met Zout,  Peper,  Kerrie en Nootmuskaat.

Wrijven het er in  en laten het even staan.

We snijden de Knoflook en de Ui.

Doen in de Koekenpan Olijfolie.

We doen  de Olijven,ui en de Knoflook er bij.

Met de Thijm tot het het een beetje gefruit is.

De Roggevleugels leggen we er in aan de kant met de ingewreven kruiden.

Een beetje Ketjap er over heen en dan gelijkmatig om en om bakken.

Een klein beetje water om te Blussen.

En het is Klaar om te Serveren…