“Roggenvleugel met Olijfen”

 

 

Rog neemt alle smaken…

Die je er bij doet zeer makkelijk in zich.

Per persoon 1 Rogenvleugel

 

RogenVleugels.

Olijven.

1 Teentje Knoflook.

Uitje.

Thijm.

Kerrie.

Nootmuskaat

Peper Zout en Olijfolie.

 

We pakken de Rogevleugels.

Aan 1 kant Bestrooien we die .

Met Zout Peper Kerrie en Nootmuskaat.

Wrijfen het er dan en laten het even staan.

We snijden de Knoflook en de Ui.

Doen in de Koekenpan Olijfolie.

We doen er de Olijven en de ui en de Knoflook er bij.

Met de Thijm tot het het een beetje gefruit is.

De Rogevleugel legen we er in aan de kant met de ingewerfen kruiden.

Een beetje Ketjab er over heen en dan gelijkmatig om en om bakken.

Een klein beetje water om te Blussen.

En het is Klaar om te Serveren…