“Limburgs Zuurvlees”

 

500 gr Runder Sudderlapvlees.

50 gr Boter

100 ml Wijnazijn.

3 Witte Uien.

1 Rode Ui.

1 Takje Rozemarijn.

4 Laurierbladeren.

4 Jeneverbessen.

3 Kruidnagel.

2 Snee Ontbijtkoek.

4 Eetlepel Appelstroop

1 Eetlepel Bruine suiker

 

 

Bereiding:

 

We Pakken de Braadpan en doen er een Grote klont Boter  in.

We snijden de Uien en doen ze in de Braadpan.

De Kruidnagel en Jeneverbessen Rozemarijn.

Peper en Zouten het Laurierblad doen we er bij.

Dan de Wijnazijn Ontbijtkoek in stukjes.

De Appelstroop en de Bruine Suiker.

Even met de Spatel roeren.

En we leggen de Runder Sudderlappen er ook  in.

We vullen de Braadpan nu vol met Water.

We wachten tot het aan de Kook is.

Zetten het Gas laag met de deksel er op.

En laten dit minimaal 3 uur zachtjes Sudderen.

We laten het een Nacht staan dat het goed kan intrekken.

Voor we het gaan Serveren.