“Limburgs Zuurvlees”

 

500 gr Runder Sudderlapvlees.

50 gr Boter

100 ml Wijnazijn.

3 Wite Uien.

1 Rode Ui.

1 Takje Rozemarijn.

4 Laurierbladeren.

4 Jeneverbessen.

3 Kruidnagel.

2 Snee Ontbijkoek.

4 Eetlepel Appelstroop

1 Eetlepel Bruine suiker

 

 

Bereiding:

 

We Pakken de Braadpan en doen er een Grote klont Boter er in.

We snijden de Uien en doen ze in de Braadpan.

De Kruidnagel en Jeneverbessen Rozemarijn.

Peper en Zouten het Laurierblad doen erbij.

Dan de Wijnazijn Onbijtkoek in stukjes.

De Appelstroop en de Bruine Suiker.

Even met de Spatel roeren.

En we legen de Runder Sudderlappen er ook er in.

We vullen de Braad pan nu vol met Water.

We wachten tot het aan de Kook is.

Zetten het Gas laag met de deksel er op.

En laten dit minmaal 3 uur zachtjes Sudderen.

We laten het een Nacht staan dat het goed kan intrekken.

Voor we het gaan Serveeren.