Art-Koken-met Panne
Art-Koken-met Panne
  • Home
  • Welkom...
  • Voorwoord van Chef-koks
  • Boodschappen en Visie en Zo
  • Kookboek "Amsterdam aan Tafel".
  • Contact.
  • VOOR Bij De BORREL.
  • Borrel nootjes.
  • Chips.
  • Gefituurde Baka Bana Balletjes
  • Aprese Friet
  • Japanse gefrituurde garnalen kopen
  • Jalapeno Peper met Honig en Kaas. Uit de oven.
  • Gebakken Runder Nieren met Spek.
  • Boerenkool-Kroketten
  • SAUSEN RECEPTEN.
  • Sambal
  • Aioli saus.
  • Frisse sla saus
  • Tzaziki Saus. Frisse Griekse Knoflook Saus.
  • Indonesische Pinda Saus
  • SOEP RECEPTEN
  • Mitori. (Bananen Soep)
  • Vegetarische Pinda Soep.
  • Javaanse Pinda Soep
  • Kreeften Room Soep
  • RECEPTEN SCHAAL DIEREN.
  • Gumbo Gevulde Crab
  • Krab Pastei Spiesjes
  • Octopus uit de Wok
  • Knoflook Garnalen
  • Kam Schelpen.
  • Wijngaard Slakken.
  • Woestijn Garnalen.
  • Gebakken Woestijnwormen
  • RECEPTEN VIS GERECHTEN.
  • Karper uit de Oven
  • Gerookte Karper
  • Snoekbaars gestoomd met Thee
  • Gezouten Schar vis uit de oven.
  • Kabeljauw spek spiesjes.
  • Gerookte Poon.
  • Frise Tonijn Warp
  • Ierse-Zalm
  • Roggenvleugel met Olijfen
  • Zonnevis uit de Oven.
  • Gerookte Pieterman Vis
  • Vis-Masala.
  • Thaise vis rolletjes met Aprese.
  • VLEES RECEPTEN.
  • Herten vlees uit de tajine.
  • Eend uit de tajine.
  • Sudder vlees uit de tajine.
  • Drie soorten Varkens vlees op ze Hindoestaans
  • Limburgs Zuurvlees.
  • Indonesische Stoofvlees uit de Wok.
  • Eigengemaakten Runder Rollade
  • Kip Toscane
  • Kip-Masala
  • Kip Pastei Spiesjes.
  • Kip Kebab.
  • Konijn op zijn Vlaams
  • Kikkerbillen op zijn Thais
  • Parelhoen
  • VEGETARISCHE en GROENTEN.
  • Vega-Pasta-Oven-Schotel
  • Avocado met ei uit de oven.
  • Vega Burger.
  • Verse Vlaamse Friet
  • Bloemkool uit de Oven
  • Gebakken Kommer
  • Courgette uit de oven.
  • Kruidige aardappelen uit de oven.
  • Ijsjes enzo
  • Peper sambal ijs.
  • Brandnetel ijs
  • WILDPLUKKEN met Koken met Panne.
  • Brandnetel-Kroketten
  • Brandnetel loempia's.
  • Brandnetel
  • Gebakken eitjes met paardenbloem bladeren.
  • Gebakken spiegel eitjes met penning kruid.
  • Boerenwormkruid pannenkoeken.
  • Europese berenklauw uit de wok.
  • Paardenbloem soep.
  • Gepaneerde margriet bloemen.
  • Daslook pesto.
  • Chinezen Omelet met Teunisbloemen en Daslook.
  • "Koken met Panne"

" Drie soorten varkens vlees op ze Hindoestaans "

 

Dit gerecht is dagelijkse kost.

In de Hindoestaanse keuken...

 

Varkens worst.

Ham varkens lappen.

Speklappen. 

Masala. 

Ginger. 

Nootmuskaat. 

Paprika poeder.

Kerrie. 

Peterselie. 

Thijm. 

Rozemarijn. 

Munt. 

Salie. 

Citroensap. 

Sojasaus. 

Sambal. 

Knoflook. 

Uitjes. 

Olijfolie. 

Peper&Zout.

 

Bereidingen:

We snijden de worst de hamlappen en de speklappen in grove stukken. Snijden de ui en de knoflook fijn.

We doen olie in een koekenpan. 

Doen de ui knoflook er bij. Dan de kruiden. En het vlees. Even aan branden. Dan de Citroensap de sojasaus en de sambal. Even roeren. Dan doen we er water bij. En laten het even pruttelen. 

Lekker met spinazie en rijst.

 

Eetsmakenlijk. 

Powered by JouwWeb