" Drie soorten varkens vlees op ze Hindoestaans "

 

Dit gerecht is dagelijkse kost.

In de Hindoestaanse keuken...

 

Varkens worst.

Ham varkens lappen.

Speklappen. 

Masala. 

Ginger. 

Nootmuskaat. 

Paprika poeder.

Kerrie. 

Peterselie. 

Thijm. 

Rozemarijn. 

Munt. 

Salie. 

Citroensap. 

Sojasaus. 

Sambal. 

Knoflook. 

Uitjes. 

Olijfolie. 

Peper&Zout.

 

Bereidingen:

We snijden de worst de hamlappen en de speklappen in grove stukken. Snijden de ui en de knoflook fijn.

We doen olie in een koekenpan. 

Doen de ui knoflook er bij. Dan de kruiden. En het vlees. Even aan branden. Dan de Citroensap de sojasaus en de sambal. Even roeren. Dan doen we er water bij. En laten het even pruttelen. 

Lekker met spinazie en rijst.

 

Eetsmakenlijk.