Klik hier om een tekst te typen.

“Gevulde Krab”

 

Dit is voor Vier Personen.

(Per persoon een Krab)

 

Het Orginelen recept komt uit het Zuiden van de USA.

Waar het een feestmaaltijd is…

 

4 Hele verse Noordzee Krabben.

(Als je er niet aan kan komen Krab in Blik)

Smelt Kaas.2 Citroen.Paneermeel.

Ketjab.Laurierblad.

Thijm.Dille,Organo.

Mazalla.

Kerrie,Nootmuskaat.

Peper en Zout,Olijfolie.

 

Bereiding:

 

We nemen een grote Pan en vullen die met Water.

Peper, Zout, Laurierblad Thijm Dille Orghano.

En Kerrie en Nootmuskaat doen we er bij.

Als de Krabben vers zijn doen we ze in de Pan,

En laten het Water er in mee Koken.

Zijn de Krabben uit de Vriezer,

Laten we Eerst het Water met de Kruiden Koken.

En Legen de bevoren Krabben in het Water dat kookt.

We Koken de Krabben 35 minuten.

 

We Gieten ze af en laten ze afkoelen.

Dan gaan we de Krabben ontleden.

En zorgen dat de Krabschaal heel blijft,

die gebruiken we later als Ovenschaal.

We halen het Wit en Rood Krabvlees er uit.

 

We pakken een Koekenpan en doen er Olijfolie in.

We doen het Krabvlees er in,

Sende de Citroen en besprenkelen de Krab er mee.

Doen er Mazalla er bij en een beetje Ketjab en roeren

Als het Krabvlees zacht wordt doen we er Paneermeel bij.

En roeren het geheel als een bindendt papje.

 

Dit papje doen we in de lege Krabschalen.

(heb je die niet dan een Stenen Ovenschaal)

Legen de Plakjes Smelt Kaas er op.

En legen ze in de Oven op170 Graden ongeveer 25 minuten.

Serveren kan Warm of Lauw.

 

Tip: Altijd hele Completen Krabben,

En die niet te Lang in Vriezer hebben gezeten.