“Parelhoen met Cocosmelk”

 

 

1 hele Parelhoen.

Blikje Cocos Melk.

1 Teentje Knoflook.

1 Citroen.

Ketjab.

Laurier blad.

Thijm.

Kerrie, Nootmuskaat.

Peper en zout.

En olijfolie.

 

Bereiding:

 

We pakken de Braadpan en doen er Olijfolie in.

Snijden de Knoflook en de Citroen in Schijfen.

En doen het er bij met de Kerrie Nootmuskaat.

Laurier Thijm en peper en Zout.

De hele Parelhoen legen we in de braadpan.

We doen er de Ketjab er overheen.

En braden die er aan alle kanten even aan.

Dan doen de er het hele Blikje Cocosmelk er bij.

En vullen de pan met Water.

En we Koken de Parelhoen helemaal gaar.

Pakken een Ovenschaal en doen de Parelhoen er in.

Met het Kookvocht.

En op 170 graden ongeveer 30 minuten in de Oven.

En hij is Klaar…

 

Tip: In plaats van in de Oven,

Kan hij ook zeer goed op de BBQ.