Kip pastei spiesjes. 

 

Kip gehakt.

Warps.

Sambal. 

Ei.

Paneermeel. 

Rozemarijn. 

Sojasaus. 

Honing. 

Peper&Zout. 

Saté prikers. 

 

Bereidingen:

We doen het gehakt Sambal Rozemarijn Sojasaus en Paneermeel een ei peper&Zout in een Kom en mengen dit goed doorelkaar heen. We pakken een warp legen het mengsel er in en rollen de warp. Dat doen we drie keer dat ze naast elkaar liggen. We pakken saté prikers en steken die recht door de warps heen dat die vast zitten.  Ongeveer vier saté prikers.  Dan sneden We ze recht met de saté prikers mee. Dat we ze delen terwijl ze vast blijven aan de saté prikers. We doen ze in een ovenschaal. Met olijfolie. En Honing er over heen. Op 170 graden Ongeveer 30minuten.

Eetsmakenlijk...

Je kan er ook blokjes ananas bij doen. Hoeft niet.