“Frisse Tonijn wrap"

 

Dit recept is gmakkelijk

Wanneer je weinig tijd hebt.

Om iets lekkers te maken.

 

 

Een blikje Tonijn op Oliebasis.

Een blikje Zoete Mais korrels.

Twee Eetlepels Griekse Yoghurt.

Een Eetlepel Mayo.

Wraps

Bieslook.

Munt

Oregano.

Peper&Zout.

 

Bereiding:

 

We pakken een Mengkom. Maken het Blikje Tonijn open.

En we laten de Olie er uit Lopen.

De rest van de Tonijn in de Mengkom.

We maken het Blikje Zoete Mais Korrel open.

En laten het Vocht er uit lopen.

En doen de Mais Korrels ook in de Mengkom

Dan doen we Twee eetlepels Griekse Yoghurt ,

En een Eetlepel Mayo er bij.

Bieslook,  Oregano en munt.

En Peper en Zout.

We gaan dit goed met de hand door elkaar mengen.

 

Dan pakken we de Wraps.

We doen een lepel uit de Mengkom er op.

In een rechte lijn

En Rollen de wrap met inhoud op.

Zo gaan we door en leggen ze op een Bord.

 

Als alle Wraps klaar zijn.

Laten we het in de Koelkast even opstijven.

Minimaal drie uur, hoe langer hoe beter.

Als je het Serveert, laat je het even uit

De koelkast op temperatuur komen.

 

Eet smakelijk!!!

 

(Tip: Doe niet te veel van de Kruiden erbij,

beter te weinig dan te veel.

Die gaan overheersen met de smaak)